Singapore

Prokhorovka

Normandy

 

 
  Čin Brigadni Đeneral (posthumno) Spomenica Srpsko-Bugarskog Rata 1885-1886 God. - Za ucešce u borbama u Warbirds arenama 2001-2003 God. Orden Karađorđeve Zvezde 1. Reda - za najboljeg planera Spomenica na rat 1912 - medalja za 1 godinu službe

 

 

 
         
 

 

 

 

Medalja za revnosnu službu - Za revnostan rad na dužnostima u 102. Jugoslovenskoj Eskadrili Spomenica Srpsko-Turskog Rata 1876-1878 God. - Za ucešce u borbama u ratovima "Bellum" i "AW" 2002-2005 God. Orden Belog Orla - Komandir - 3. Stepen Spomenica na rat 1913 - medalja za 3 godine službe Odlikovanje Srpskog Društva Crvenog Krsta - Za uspešno obavljene transportne zadatake u kampanji (2 i više)    
                 
 

Spomenica na Šezdesetogodišnjicu Kraljeve Garde

Medalja Za Unapredjivanje Poljoprivrede - Za organizaciju okupljanja 102. Jugoslovenske Eskadrile Medalja odličnom strelcu - Za 3 vazdušne pobede u jednoj misiji u kampanji "Prokhorovka" Orden Jugoslovenske Krune - Komandir - 3. Stepen Spomenica na rat za oslobodjenje i ujedinjenje 1914-1918 God. - medalja za 5 godina službe Krst Milosrđa - Za uspešno obavljene izviđačke zadatake u kampanji (3 i više) Medalja za spomen na izbor Petra I za Kralja Srbije i povratak Dinastije Karađorđevića (srebro)  
                 
  Medalja za spomen na izbor Petra I za Kralja Srbije i povratak Dinastije Karađorđevića (bronza) Medalja za usluge Kraljevskom Domu (Model 1934) - za izuzetan kreativni doprinos 102. Jugoslovenskoj Eskadrili Medalja za vojničke vrline - Za uništenje 7 zemaljskih ciljeva u jednoj misiji u kampanji "Prokhorovka" Takovski Krst - Komandir - 3. Stepen Spomenica na borbe za oslobodenje severnih krajeva Jugoslavije 1918-1919 God. - medalja za 10 godina službe Orden Danila I - Za niz preživljenih borbenih misija u kampanji (5 i više) Medalja za spomen na dvadeset petu godišnjicu oslobodenja južne Srbije  
               
  Orden Miloša Velikog I Klase - Za izuzetnu komunikaciju i rad sa drugim eskadrilama Medalja za hrabrost - Za status "Ace" Ratni Krst 1941 - Za uništenje 10 zemaljskih ciljeva u jednoj misiji u kampanji "Prokhorovka" Orden Svetog Save - Komandir - 3. Stepen Albanska Spomenica - medalja za večnu službu Spomenica Udruženja Ratnih Invalida - Za prezivljavanje ranjavanja i obaranja u toku kampanje (2 i više statusa "bailed" u toku jednog zivota) Medalja za spomen na 500 godina Bitke za Kosovo - posthumno - u znak zahvalnosti za sve što nas je naučio, našem nikada prežaljenom prijatelju, SLAVA MU!  
                 

 

 

 

.