Dobro došli u virtuelnu bazu 102. Jugoslovenske Eskadrile!

Naša eskadrila okuplja obožavaoce simulacija letenja i zaljubljenike u vazduhoplovnu istoriju i modelarstvo, sa prostora bivše Jugoslavije, bez obzira na naciju, veru ili godine.

Svako ko želi da doživi delić atmosfere vazdušnih bitaka Drugog Svetskog Rata, timske taktike i borbe i da iskusi bar nešto, od onoga sto su preživljavali poznati asovi : Saburo Sakai, Adolf Galand i ostali, može postati član 102. Jugoslovenske eskadrile.

Kao pripadnici eskadrile, pre svega, leteli smo u simulaciji « IL-2 Sturmovik 1946» a sad u « IL-2 Sturmovik Great Battles » u čast 102. Lovačke Eskadrile, 6. Lovačkog Puka JKRV, koja je letela u odbrani Beograda od invazije snaga Sila Osovine, aprila 1941. Bazirana na nekoliko letilišta u okolini Prestonice, 102. Lovačka eskadrila je bila na glavnom udaru i u tih nekoliko dana plamena nad Beogradom, uprkos velikoj brojčanoj premoći neprijatelja, uspela je da mu nanese znatne gubitke.

Eskadrila nastupa organizovano u različitim online ratovima i kampanjama, od kojih su se posebno isticali u prošlosti « Airforce War » i « SEOW ». Igrajući online, na virtuelnim frontovima, možete videti kako vaše umeće u raznim situacijama može uticati na ishod borbi na tlu. Kao i na pravom, i na virtuelnom nebu možete mnogo duže opstati, ako imate saborca koji vam čuva leđa i kome vi pomažete. Kao član eskadrile, takođe možete učestvovati na raznim takmičenjima i turnirima kao sto su ESL (Electronic Sports League) turniri. Ovo su samo neke od prednosti koje možete steći članstvom u eskadrili.

Pridružite nam se da letimo  i pobeđujemo zajedno!

piloti

 

.